De kans om uw lokale betrokkenheid waar te maken …

Donaties en sponsoring

Als Edese Schaapskudden zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van ondersteuning door het lokale bedrijfsleven en van particuliere begunstigers. Zo kunnen wij de kudden in stand houden en kunt u blijven genieten van de schapen op de heide, het bezoeken van de kooien en aanwezig zijn bij het kraambezoek en het scheren van de schapen.

Naast de jaarlijkse lammerenadoptie door particulieren en de bijdrage van een aantal trouwe particuliere begunstigers in de vorm van giften (zie verder onder ‘particulieren’) heeft het bedrijfsleven de mogelijkheid om lammeren te adopteren (zie verder onder ‘bedrijfsleven’) en de schaapkudden op andere manieren te sponsoren.

Specifieke sponsoring voor onderdelen van de jaarlijks terugkerende Schaapscheerdersdag en scheerdersmaaltijd kan op veel manieren worden ingevuld. Wij bespreken graag wensen en details met u. U kunt zich aanmelden via het contactformulier. Wij nemen daarna snel contact met u op.  
Wij zijn ieder jaar blij met de bijdragen door particulieren en bedrijven.

Adoptiemiddag voor bedrijven bij de schaapskooi op de Ginkelse heide

Particulieren

Voor particulieren die ons willen steunen hebben we meerdere mogelijkheden: een eenmalige gift, jaarlijks doneren of het adopteren van één of meerdere lammetjes.
Meer informatie vindt u hier.

Bedrijfsleven

Bedrijven kunnen ons steunen door één of meerdere lammetjes te adopteren. De adopterende bedrijven worden in het voorjaar uitgenodigd voor de adoptiemiddag voor bedrijven.
Uiteraard is het ook mogelijk om de Edese Schaapskudden op een andere manier te steunen. Wanneer u hier interesse in heeft laat u het weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Meer informatie vindt u hier.

ANBI-status

Zowel de Stichting Edese Schaapskudde als de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden hebben de ANBI-status waardoor uw gift aftrekbaar kan zijn van de belasting. Meer informatie en verplichte publicaties vindt u hier.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons, wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Contactformulier