Dit voorjaar hebben wij een kleurwedstrijd georganiseerd omdat de lammetjesdagen bij de schaapskooien niet door konden gaan vanwege de coronamaatregelen. Deze kleurplaat stond in EdeStad en was te downloaden via onze website. 
Normaal zien we heel veel kinderen wanneer de lammetjes net zijn geboren. Ze  genieten van de lammetjes en krijgen er niet genoeg van om ze te aaien. Helaas lukte dat dus niet dit voorjaar. 

We hebben veel mooie inzendingen ontvangen en een maand geleden hebben wij de winnares van de kleurwedstrijd bekendgemaakt: Nynke Teunissen. Zij is 4 jaar en had een vrolijke en kleurrijke kleurplaat ingeleverd. Inmiddels is de prijs aan haar uitgereikt: een prachtig groot knuffelschaap en een adoptiecertificaat van een lammetje. 
De jury gaf aan dat Maike Heiwegen een eervolle vermelding verdiende en daarom ontving zij een knuffelschaapje. 

Op de ene foto ziet u Nynke met haar zusje Jalisa (die ook heeft gekleurd) met haar prijs en het adoptiecertificaat. De andere foto is Maike met haar kleurplaat en prijs.

Alle deelnemers aan de kleurwedstrijd hebben een aardige attentie van de schaapskudde ontvangen.
Wij hopen iedereen volgend jaar weer te begroeten tijdens de lammetjesdagen. 
Wilt u de schaapskudde steunen? Dat kan via de qr-code op de homepagina. Ook kunt u donateur worden. U vindt alle informatie op deze website onder ‘steun ons’.