Woensdag 10 november heeft de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden haar nieuwe kerstkaarten gepresenteerd. U leest het goed: kerstkaarten. Dit jaar hebben we namelijk voor de eerste keer gekozen voor twee verschillende kerstkaarten; met een klassieke en een moderne uitstraling.

Het klassieke ontwerp is gemaakt door de Edese kunstenares Tini van Gijtenbeek. Zij maakt al heel lang ieder jaar voor ons een mooi schilderij dat wij gebruiken voor onze kerstkaart. 
Het moderne ontwerp is van de Edese kunstenares Annick Gaarthuis. Wij hebben haar leren kennen via Astrant en gevraagd een kerstkaart te ontwerpen voor de schaapskudden. Beide kunstenaressen hebben hun ontwerp belangeloos geleverd aan de schaapskudden. 

De onthulling van beide kerstkaarten vond, met inachtneming van de Corona maatregelen, plaats bij restaurant Juffrouw Tok in het bijzijn van bestuur, herders, vrijwilligers en relaties van de schaapskudden. 

de kerstkaarten zijn inmiddels te bestellen via onze webshop.

De komende dagen worden de kerstkaarten door onze vrijwilligers gedistribueerd naar de verkooppunten, zodat begin volgende week (week 46) daar kan worden begonnen met de verkoop. Alle verkoopadressen worden bekendgemaakt op onze website en Facebook-pagina. 

De kaarten zijn apart verpakt. Een setje bestaat uit 5 klassieke of 5 moderne kerstkaarten met enveloppen. De verkoopprijs is € 5,00.

De opbrengst van de kerstkaarten is volledig voor de instandhouding van de Edese schaapskudden.