Ook in dit bijzondere jaar is er weer een nieuwe kerstkaart van de Edese Schaapskudden. Woensdag 11 november heeft burgemeester René Verhulst het eerste setje met kaarten in ontvangst genomen op de Ginkelse heide, tussen de schapen. Hij ontving dit setje van voorzitter Herman Prangsma van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden in aanwezigheid van beide herders: Aart en Henk van den Brandhof.
Dit jaar is gekozen voor een staande kaart, het schilderij hiervoor is ook nu weer vervaardigd door de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek. Wij zijn blij dat ze ieder jaar weer een mooi nieuw schilderij maakt voor de schaapskudde. De kaart van dit jaar is opnieuw bijzonder sfeervol.  

De komende dagen worden de kerstkaarten door de vrijwilligers gedistribueerd bij de verkooppunten, zodat begin volgende week kan worden begonnen met de verkoop. Alle verkoopadressen worden bekendgemaakt op onze nieuwe website en op onze Facebook pagina. Uiteraard zijn de kaarten ook te bestellen via onze nieuwe webshop. Er zijn twee verschillende setjes beschikbaar: 6 nieuwe kaarten of 8 kaarten, waarvan 2 nieuwe. De setjes kosten € 5,00 en worden geleverd inclusief enveloppen. 

De opbrengst van de kerstkaarten is volledig voor de instandhouding van de Edese schaapskudden. Kijk ook eens www.facebook.com/edeseschaapskudden