De Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden heeft op woensdag 9 november haar nieuwe kerstkaarten gepresenteerd. Dit jaar is opnieuw gekozen voor twee verschillende ontwerpen; een klassieke en een moderne. 

Het klassieke ontwerp is gemaakt door de Edese kunstenares Tini van Gijtenbeek, zij levert al vele jaren het ontwerp voor onze kerstkaart. Het moderne ontwerp, een fraaie potloodtekening, is dit jaar vervaardigd door de Edese kunstenares Sonja Hartsuiker. 
Beide kunstenaressen hebben hun ontwerp belangeloos geleverd aan de schaapskudden. 

De onthulling van beide kerstkaarten vond plaats bij restaurant Juffrouw Tok in het bijzijn van bestuur, herders, vrijwilligers en relaties van de schaapskudden. Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden, presenteerde de presentatie en bedankte beide kunstenaressen voor hun belangeloze inzet en prachtige ontwerp. 

Met ingang van 10 november zijn de kerstkaarten te bestellen via onze webwinkel op www.edeseschaapskudden.nl

De komende week worden de kerstkaarten door onze vrijwilligers gedistribueerd naar de verkooppunten, zodat in week 46 ook daar kan worden begonnen met de verkoop. Alle verkoopadressen worden bekendgemaakt op onze website en Facebook-pagina. 

De kaarten zijn verpakt in een setje, bestaand uit 5 klassieke of 5 moderne kerstkaarten met enveloppen. De verkoopprijs is gelijk aan die van vorig jaar, namelijk € 5,00.
De opbrengst van de kerstkaarten is volledig voor de instandhouding van de Edese schaapskudden.

Kijk voor meer informatie over de schaapskudden op www.edeseschaapskudden.nlwww.facebook.com/edeseschaapskudden of https://twitter.com/Edese_Schapen